Item type |
紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2019-12-19 |
タイトル |
|
|
タイトル |
給食施設における野菜を有効活用した『だし』の有用性について : 給食経営管理論実習における野菜だし調製の評価 |
タイトル |
|
|
タイトル |
Usefulness of broth prepared with vegetable waste in the food service facilities: Assessment of broth of vegetable waste prepared in the food service management practicum |
|
言語 |
en |
言語 |
|
|
言語 |
jpn |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
野菜だし |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
新調理システム |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
グルタミン酸 |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
うま味 |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
大量調理施設衛生管理マニュアル |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
給食施設 |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Vegetable broth |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Cook-freeze System |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Glutamic Acid |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Umami |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
The Sanitary Management Manual for a Mass Cooking Facility |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Food Service Facility |
資源タイプ |
|
|
資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
|
資源タイプ |
departmental bulletin paper |
ID登録 |
|
|
ID登録 |
10.20843/00000643 |
|
ID登録タイプ |
JaLC |
著者 |
柴﨑, みゆき
大木, 淳子
藤咲, 光平
加藤, 志織
奥野, 海良人
Shibasaki, Miyuki
Ohki, Junko
Fujisaku, Kohei
Kato, Shiori
Okuno, Alato
|
書誌情報 |
医療保健学研究 : つくば国際大学紀要
en : Medical and Health Science Research : Bulletin of Tsukuba International University
巻 10,
p. 29-40,
発行日 2019-03-30
|
出版者 |
|
|
出版者 |
つくば国際大学医療保健学部 |
ISSN |
|
|
収録物識別子タイプ |
ISSN |
|
収録物識別子 |
21852227 |
書誌レコードID |
|
|
収録物識別子タイプ |
NCID |
|
収録物識別子 |
AA12492076 |